Магазин за риболов

Болонези

Technium FX Bolo 5

Technium FX Bolo 5

цена 351.40 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Exage AX Bolo 4

Exage AX Bolo 4

цена 460.60 лв. 414.54 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Въдица Shimano Exage Bolo  5

Въдица Shimano Exage Bolo 5

цена 336.80 лв. 277.20 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Catana EX Bolo

Shimano Catana EX Bolo

цена 288.40 лв. 263.20 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
FORMAX LEGACY BOLO

FORMAX LEGACY BOLO

цена 111.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай