Магазин за риболов

Влакна

LAZER POWER X

LAZER POWER X

цена 45.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Lazer Fusion

Lazer Fusion

цена 5.60 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
LAZER PE L8

LAZER PE L8

цена 46.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Lazer Fortex

Lazer Fortex

цена 9.10 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Lazer Tornado

Lazer Tornado

цена 9.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай