Магазин за риболов

Мултипликатори

Shimano Caius A

Shimano Caius A

цена 168.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Torium

Shimano Torium

цена 418.60 лв. 376.74 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Filstar Deep Monster 301

Filstar Deep Monster 301

цена 375.60 лв. 310.30 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Filstar Titan 30

Filstar Titan 30

цена 72.50 лв.


рибарски такъми плевен поръчай