Магазин за риболов

Сонари и карти

Сонар Helix 12 Chirp SI GPS

Сонар Helix 12 Chirp SI GPS

цена 7760.00 лв. 6984.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Сонар Helix 9 SI GPS

Сонар Helix 9 SI GPS

цена 3499.00 лв. 3149.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
AS 360SSI

AS 360SSI

цена 4350.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Onix10ci NT SI Combo

Onix10ci NT SI Combo

цена 7435.00 лв. 5204.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Helix 5 Sonar

Helix 5 Sonar

цена 665.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Helix 5 DI GPS

Helix 5 DI GPS

цена 1165.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
PiranhaMax 197c DI

PiranhaMax 197c DI

цена 480.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай