Магазин за риболов

Телескопи без водачи и щеки

Shimano Exage TE 4

Shimano Exage TE 4

цена 345.80 лв. 207.48 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
FILSTAR WEEKEND

FILSTAR WEEKEND

цена 13.90 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
FILSTAR CROSSFIRE

FILSTAR CROSSFIRE

цена 15.50 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
FILSTAR DISCOVERY

FILSTAR DISCOVERY

цена 60.90 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
PREMIER POLE

PREMIER POLE

цена 71.80 лв.


рибарски такъми плевен поръчай