Магазин за риболов

Макари

Shimano Technium FD

Shimano Technium FD

цена 361.20 лв. 277.20 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Exage FD

Shimano Exage FD

цена 201.60 лв. 148.40 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Макара Catana FC

Макара Catana FC

цена 109.20 лв. 89.60 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Stella SW-B

Stella SW-B

цена 1350.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Tekota

Shimano Tekota

цена 483.00 лв. 323.60 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano TLD II

Shimano TLD II

цена 789.60 лв. 567.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Alivio RC

Shimano Alivio RC

цена 67.20 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Nexave RC

Shimano Nexave RC

цена 135.80 лв. 112.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Exage RC

Shimano Exage RC

цена 201.60 лв. 179.20 лв.


рибарски такъми плевен поръчай