Магазин за риболов

Макари

Shimano Aernos FA

Shimano Aernos FA

цена 224.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Technium FC

Shimano Technium FC

цена 273.00 лв. 245.70 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Aero Feeder

Shimano Aero Feeder

цена 483.00 лв. 371.90 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Aero Match

Shimano Aero Match

цена 474.60 лв. 365.44 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Alivio FA

Shimano Alivio FA

цена 133.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Exage FC

Shimano Exage FC

цена 266.00 лв.


рибарски такъми плевен поръчай
Shimano Biomaster FB

Shimano Biomaster FB

цена 648.20 лв. 544.48 лв.


рибарски такъми плевен поръчай