Магазин за риболов

Мултипликатори

Мултипликатор SB Deep Blue Boat Reel 3 1007750

Артикулен номер : 1007750

Марка: Snowbee

тегло размер брой лагери обороти капац. шпула цена брой
415гр 10526L 8 SSS ball-race 5:3.1 0.15мм/400м 672.00 лв.
425гр 10527L 8 SSS ball-race 5:3.1 0.20мм/300м 698.60 лв.
купи с TBI кредит 698.60

Новия мултипликатор Snowbee Deep Blue Reel 3 съчетава най-добрите характеристики от своите предшественици. 

Мултипликатора е по-голям с капсуловани лагери за по-добра и гладка работа. Притежава увеличева авансова повърхност за повече мощ и плавен аванс. Рамката и шпулата са изработени с помощта на CNC машина от AL6061-T6 алуминии за максимална здравина и ниско тегло. Анодизираното покритие осигурява пълна устойчивост на корозия и защита от солената вода.

Всички SS лагери са капсуловани за допълнителна защита и са изработени от NMB в САЩ, който е един от най-добрите производители в цял свят.

Зъбните колелета също са изработени от неръждаема стомана и осигуряват високо предавателно съотношение за по-добро прибиране. Максималния драг за всички модели от серията е 10 килограма

Мултиплкатора е оборудват с алуминиева ергономична дръжка с гумени пръстени на грипа за по-добро сцепление с ръката. Уникалния дизайн на дръжката се допълва от безупречния комфорт, който се осигурява при въртене, благодарение на SS-ball-race лагер. Всички вътрешни компоненти са устойчиви на корозия за да използвате мултипликатора дълго време без да имате никакви проблеми.

Лагери: 8 SSS ball-race.

Мултипликаторите са с дръжка за лява ръка.

Напишете коментар,
или изпратете запитване за този продукт

www.fishingtime.bg Anti-bot code
Въведете кода от картинката

Asen Karamfilov

Този звяр,през далечната `80г.се продаваше за 850$.....и на опаковката му пишеше,че със специално стоманена корда тегли лек автомобил,изгасен двигател и четирима пътника-"made in usa".........скъпи,но железни(като качество)....Тези мултипликатори,особено най-малките са ултра идеални за щукарски риболов........