Магазин за риболов

Воблери

Salmo Fury Pop - Плуващ 1009226

Артикулен номер : 1009226

Марка: Salmo

тегло размер цена брой
12.5гр BLS-7см 22.60 лв.
12.5гр GRT-7см 22.60 лв.
12.5гр HRT-7см 22.60 лв.

Salmo Fury Pop е най-новото постижение на Салмо сред серията попери на компанията. Повърхността на примамката е облицована с кадифено покритие, като в зависимост от цвета може да покрива цялото тяло или част от него. Власинките осигуряват по-голямо триене с водата, което спомага попера да бъде задържан на място след всеки подскок, а също така и да осигури по-естествено впечатление у рибата при първия удар. 

Fury Pop е оборудван и с цветна опашка от пера и вградена тракалка, които допринасят за перфектното представяне на примамката. Независимо дали предпочитате slow jerk обиране или по-бърза walk the dog стратегия, воблера ще доведе до удар. Завършека на воблера е пълен, благодарение на 3D очите, Mustad KVD тройки куки №4 и американски сплит рингове от неръждаема стомана Rasco. 

Ако искате да постигнете най-добри резултати при улова си с този воблер трябва да уловите момента когато рибите се хранят и да опибате бързо и равномерно. По този начин Fury просто ще се преплъзва по повърхността, без да издава излишен шум. Другата и най-класическа техника за риболов е ритмичен и енергичен джърк. След всеки джърк оставете попера неподвижен за една или няколко секунди. След това оберете отпуснатото влакно и продължете с джърка. Воблера трябва да прави 10-20 см подскоци.

По време на ниска активност от страна на рибата използвайте третия метод за ловене с воблера. Прибирайте примамката бързо със серия от къси и енергични подскоци. Така тя ще се движи на зиг-заг с всеки джърк, имитирайки ранена рибка. Направете няколко такива туича, след което оставете за 2-3 секунди, повторете отново целия метод. Напишете коментар,
или изпратете запитване за този продукт

www.fishingtime.bg Anti-bot code
Въведете кода от картинката