Магазин за риболов

CANNON - Digi Troll 10 - Даунригер 1005051

Артикулен номер : 1005051

Марка: Cannon

Категория: Аксесоари за тролинг

цена брой
3899.00 лв. - +
купи с TBI кредит 3899.00

Cannon Digi Troll 10 включва клавиатура с подсветка и LSD дисплей, чрез които имате пълен контрол върху своя даунригер. Притежава възможност за промяна на нивото на тежестта чрез вдигане и спускане, регулиране на Positive Ion Control и корекция на дължината на влакното което се използва. Местете тежестта нагоре и надолу с определена цикличност и според предварително зададените интервали и дълбочини или използвайте Bottom Track, за да може автоматично да поддържате зададеното разстояние на стръвта до дъното. Дава възможност за съхранение на до 5 стойности на дълбочината за по-лесен достъп. Това е модел, които ще ви осигури най-високата скорост на прибиране предлагана на пазара (76 метра за минута), както и функцията Short - Stop, чрез която може да предпазите лодката се от люлеещата се тежест. Digi Troll 10 включва стойка и телескопична стрела, която може да се удължи от 61 до 134 сантиметра. Даунригер е конструиран да бъде по-здрав и по-интелигентен за да ви помогне да подобрите риболовните си успехи. Cannon Edge Desing включва по-малко подвижни части, еднокомпозитна конструкция, реномиран завършек на стрелата, защита на платките, улеснен достъп до шлулата, ключове, бутони и копчета.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

* Най-висока скорост на прибиране предлагана на пазара (76 метра за минута).

* Integraded Control Screen осигуряващ осветена клавиатура с голям LSD екран. Може да предостави информация за IntelliTroll скорост, както и възможност за промяна на нивото на тежестта чрез вдигане и спускане, регулиране на Positive Ion Control и задаване на желаното количество влакно.

* Революционни функции CONTROL FEATURES, ви предоставят контрол за регулиране тежестта нагоре и надолу чрез определени интервали за време и на определени дълбочини. Може да използвате Bottom Track опция която автоматично да поддържа зададеното разстояние на стръвта до дъното.

* Short - Stop: С натискането на един бутон Short - Stop автоматично се прибира тежестта, като я спира на линията на водата за да може да се върнете към линията на водата за да може да се върнете към риболова без да се притеснявате от повреда на лодката от люлеещите се тежести.

* WaterLine Zero дава възможност да държите тежестта на предварително зададена дълбочина под повърхността.

* Регулируемият Positive Ion Control (PIC) позволява настройки по излъченото напрежение - PIC излъчва положителни йони по кабела, който се сблъскват с отрицателните йони от лодката, като създават поле от енергия, което привлича рибите. * Пет регулируеми скорости на спускане и прибиране.

* Телескопична стрела която може да се удължи от 61 до 134 сантиметра.

* Дигитален брояч за дълбочина.

* Двуосен държач за пръчка.

* Лесен достъп до макарата.

* 122 метров кабел със 150 - lb ТЕСТ.

* Тегло на тежестта до 9 килограма.

* Устойчива и надеждна на корозия конструкция.

* Модел - Digi Troll 10.при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.