Магазин за риболов

Drennan 25L Bucket System 1007580

Артикулен номер : 1007580

Марка: Drennan

Категория: Кофи и сита

размер цена брой
25 литра 88.50 лв. - +

Drennan 25 L Bucket System е комплект от четири части благодарение на който ще можете да транспортирате и след това да приготвите вашата захранка по един невероятно удобен и лесен начин независимо от количеството.

25 - литрова кофа със светло син цвят направена от здрав полимер с бяло лого Drennan. Снабдена е със здрава дръжка за носене от неръждаема стомана и удобна ръкохватка за стабилен захват. За по - голяма точност и прецизност, кофата разполага с вътрешна измервателна линия.

Вторият компонент е светло син леген с приблизителен капацитет от 5 литра. Също така е произведен от устойчив полимер. Легена може да се монтира към кофата като прилепва точно по вътрешния ръб.

Третият компонент - сито произведено от здрава стомана. Праховото боядисване го предпазва го предпазва от нежеланото ръждясване. Размерът на мрежата е специално проучен от дизайнерите на Drennan и се е доказъл като най - точен размер както за захранка, така и за червеи.

Вече приготвената захранка трябва да бъде съхранена добре без да се преувлажнява или да пресъхва в зависимост от атмосферните условия. Роля за това ще вземе четвъртият компонент, а именно покривалото за кофа. Изработено от водоустойчив найлон и неопрен, снабдено с цип за лесен достъп и закопчалки за захващане. Благодарение на неопреновите краища покривалото прилепва плътно към кофата и по този начин ще предпази вашата захранка дори и в най - лошите условия.

при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.