Магазин за риболов

DTD SQUID JIGS

Всичко започна като страст към морето и морския риболов. Натрупаните знания и качествени продукти подпомагат DTD да изработят едни от най-добрите изкуствени примамки за морски риболов. Идеята за компанията се е появила, след като изработват няколко броики за роднини и близки, които практикуват морски риболов. Техните реакции били толкова добри, че разпространили примамките из целия регион. Това е бил и момнета, в които собствениците осъзнават, че само с качествени продукти и качествени решения биха направили един качествен бизнес. Това си останало мотото на фирмата. 

След като новите идеи идвали едини след други, както и продуктите, 28 години по-късно DTD е с 90 служители и над 3600 различни продукта.

DTD се намира в Харватия и се е специализирала в изработката на воблери за морски риболов, изкуствени калмарки, джиг глави, поводи и редица други продукти за морски и тролинг риболов. 

След EFTTA в Будапеща през 2008 година, историята на фирма DTD се превърнала в световна история. В днешно време фирмата продава продуктите си в повече от 40 страни в цял свят - Испания, България, Франция, Египед, Либия, Русия, Южна Корея, Австралия .....

DTD прави свичко възможно да следва новите тенденции в риболова и да постига най-високите стандарти за качество.