Магазин за риболов

GENLOG

GENLOG е марка, която със своята философия и невероятен дизайн, напълно отговаря на епохата на съвремения риболовен свят. 

GENLOG EUROPE е динамично развиваща се Полска компания, която предлага богат асортимент от рибарски принадлежности на марка Genlog и марка Germina. Професионален екип от служители и професионални рибари гарантират за качеството на всички продукти на фирмата. Особено внимание се отделя на захранките, ароматите, диповете, течната меласа, протеиновите топчета, пелетите и редица други видове стръв, защото те са един от най-важните елементи в риболова - ние ги проектираме в съответствие с най-новите европейски тенденции, като отчитаме условията на различните видове риболов и използваме най-новите технологи и най-висококачествените компоненти и суровини за тяхното производство в Полша. Трябва да подчертаем, че тяхното прилагане също се съобразява с опазването на околната и водната среда. Но, вниманието разбира се е насочено и към рибарски такъми - фидер въдици, кепове, живарници, платформи и прикачни, калъфи, сакове, макари, фидер хранилки, монофилни и плетени влакна, куки и още много други артикули. 

Относно компания Genlog: Компанията има свой стил и характер - изразителен, динамичен, красив и качествен, но в същото време не е лишен от стил и класа. Разполагаме с разнообразна гама от атрактивни рибарски аркитули, които ще изпълнят своята практична и естетическа функция в най-добрия стил риболов. Genlog е марка, която ще постави пътя на успеха и ще направи всеки миг на водоема вълшебен. 

Оборудването на Genlog е комбинация от модерен дизайн и високо качество на достъпна цена. 

Всеки модел продукт е проектиран в Европа, там е тестван, подобряван и одобряван за производство в най-добрите завори. Работим с много заводи в цяла Европа, за да гарантираме, че крайния резултат ще бъде перфектен. Много от нашите продукти са иновативни творения, които отварят нови стандарти в риболовния свят.  

Вносител на марка GENLOG за България / Фишинг Тайм 2010 ООД / Търговия на ЕДРО и ДРЕБНО за всички търсещи качество и отличен външен вид в комбинация с невероятни резултати в риболовния свят.