Магазин за риболов

Рибарски кепове

Кепове Дръжки за кеп и Глави за кеп .

Според това, от какво има нужда всеки рибар определя своя избор, дали да си закупи цял кеп за риболов, само глава за кеп или дръжка за кеп. Има къси кепове, които най-често са мухарски купове или за тролинг риболов от лодка. Също така големи шаранджийски кепове и други модели с различна форма на главата и дължина на дръжката. Буя за кеп е много важен аксесоар, защото задържа на повърхността на водата кепа и не му позволява да потъне.

Много рибари имат конкретни предпочитания към кепа си. Точно това ги кара да купят отделно дръжка и отделно глава за кеп. Дръжката за кеп може да бъде щекерна сглобка (на две или повече части) или телескопична сглобка. Всички модели дръжки за кеп, които предлагаме в Фишинг Тайм имат универсална резба, което означава че може към нея да завиете различна по размер глава за кеп. Всичко това се определя от вида на риболова който практикувате. Например, тролинг риболова от лодка изисква кеп с къса дръжка, а риболова на шаран голям шаранджийски кеп

В тази категория може да откриете бърза връзка за кеп или резервна мрежа за кепове. Въпрос на личен избор, е дали да си закупите телескопичен кеп или кеп на части. 

Производители риболовни стоки:

"Рибарски кепове"