Магазин за риболов

Комплект аларми Filstar FSBA-22 1009105

Артикулен номер : 1009105

Марка: Filstar

Категория: Сигнализатори и обтегачи

модел цена брой
FSBA-22 (3) 135.00 лв. - +
FSBA-22 (4) 158.00 лв. - +
купи с TBI кредит 158.00

Комплект аларми и централа Filstar FSBA-22. Комплекта се предлага с 3 или 4 сигнализатора и 1 ценрала. 

Обхвата на централата е от 100 до 200 метра в зависимост от условията на заобикалящата среда. Звукът на централата може да бъде намален до 0. Работна честота 433-92 MHz. Централата работи с 3 x AAA батерии (не са вклюючени в комплекта).

Важно е да се спомене, че сигнала на алармите не се припокрива с този на другите рибари. Алармите са водоустойчиви с подвижни ограничители. Може да настройвате силата на звука, тона и чувствителността. Притежават жак за индикатор и настройките се запаметяват и след изключване. Работят с 3 x 12V 23A батерии (не са включени в комплекта). 

НАСТРОЙКИ НА АЛАРМАТА:

1. Натиснете и задръжте бутон Т, за да включите или изключите алармата. Натиснете кратко за да можете да настроите тона. 

2. Натиснете и задръжте продължително бутон V, за да включите или изключите нощната лампичка. Натиснете кратко за да, настроете силата на звука, която може да мине и в безшумен режим. 

НАСТРОЙКИ НА ЦЕНТРАЛАТА:

1. Натиснете и задръжте дълго ON-OFF бутона, за да включите или изключите централата. 

2. Натиснете кратко бутон V, за да настроете силата на звука, като можете да достигнете до безшумен режим. Задръжте дълго за да включите или изключите вибрацията. 

СВЪРЗВАНЕ НА АЛАРМИТЕ С ЦЕНТРАЛАТА:

1. Включете всички аларми, които искате да свържете.

2. Изключете централата, след което натиснете едновременно двата бутона на централата и задръжте за секунда. Ще се включи първата LED светлина. Завъртете ролера на първата аларма която искате да свържете. Ако свързването е успешно алармата ще издаде еднократен звук. След това ще светне следващата лампичка на цетралата. Завъртете ролера на следващата аларма, която желаете да свържете, докато се чуе звуков сигнал и светне следващата LED лампичка. След като и четирите аларми са свързани, централата ще се изключи автоматично. 

3. Ако искате да прекъснете процеса на свързване натиснете бутона V, докато светнат сините лампички. Натиснете отново бутон V за кратко и централата ще се изключи. 

Внимание: Всеки път, когато натиснете едновременно двата бутона на централата, тя влиза в режим свързване и предишните свързвания с алармите се изтриват. 

при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.