Магазин за риболов

Куки за риболов

Качествени куки за риболов. 

Риболовните куки са едно от най-важните неща при всички стилове риболов. Ние можем да ви предложим единични куки за риболов, двойни куки за риболов, тройки куки, готови вързани куки, готови монтажи, Assist куки, морски куки и чепарета. Можете да ни посетите и лично в риболовния ни магазин в град Плевен, където ще ви помогнем да изберете най-подходящите куки за вас по характеристики и на добра цена. Предлагаме много марки куки - куки Kamasan, куки Germina, куки Genlog, куки Drennan, куки Preston, куки Fox, куки Gardner, куки Colmic, куки Filstar, куки Guru, куки Maruto, куки Carp Spirit, куки VMC, куки Owner и други.

Куки за риболов

Производители риболовни стоки:

"Куки за риболов"

Куки за риболов

За да извадите голяма риба, ви трябва здрава кука. Всеки вид риболов, от речен до океански, си има своите специфични особености, но нито един от тях не може без добра и надеждна кука.

Видове куки за риболов

На пазара има изобилие от тях, но няма рибари, които да не са наясно, че от правилния избор на кука зависи слуката в риболова. В онлайн магазина на FishingTime, ще намерите куки с различна номерация на известни марки. За ваше улеснение те са разпределени в подкатегории:

  • единични куки – с лопатка и без, с контра и без, предназначени за различните стилове риболов, като шаранджийски, фидер, мач, на плувка, тролинг, морски и др.;
  • двойни и тройки куки – с различна форма, извивка и острота, предпочитани са при улов на хищници, като се използват за воблери, блесни и клатушки;
  • морски куки и чепарета – с различни размери и цветове, здрави и устойчиви на корозия, създадени за големи морски риби;
  • вързани куки – с монофилно или плетено влакно, готови за монтаж на косъм, за фидер, с ринг за пелета и за пружина;
  • готови монтажи – повечето от тях са за шаранджийски риболов, включително и лепило за монтажи, както и такива за жива рибка;
  • assist куки – те са специфични модели, които могат да бъдат използвани за изкуствени примамки, за джигове или за морски риболов.

Всички куки са с специална номерация, като колкото по-малък е номерът на куката, толкова по-голяма е тя. Размерът се подбира според големината на самата стръв и вида на рибата. Рибарите са длъжни да се съобразят с водоемите, на които се намират, да познават дъното и да знаят дали е каменисто, каква растителност има по него, съответно каква е видимостта и доколко е бистра водата. Ако рибата е плаха, в никакъв случай не трябва да се използват цветни и ярки куки. Част от успеха се крие в умението да подмамите рибата да прояви любопитство и да се храни спокойно.

Защо да купите от Фишинг тайм

Ние работим само с утвърдени производители на стоки и такъми за риболов, а сътрудниците ни са на разположение за всякакви уточняващи въпроси. Можете да посетите физическия ни магазин, да се свържете с нас по телефон или да ни изпратите писмено запитване по имейл.