Магазин за риболов

Лодка за захранка Boatman Actor Plus CARBON 1011031

Артикулен номер : 1011031

Марка: Boatman

Категория: Лодки за захранка

тегло размер цена брой
3,8 килограма 555мм x 295мм x 219мм 999.00 лв.   889.00 лв. - +
купи с TBI кредит 889.00

Лодка за захранка Boatman Actor Plus Carbon предназначена за лесно захранване на желаното място за риболов. Шаранджийска лодка за захранване на марка Boatman, е с компактни размери и максимална точност при захранване на хранителното петно, както и красив дизайн предотвратяващ наличието на прашка за захранване или надуваема лодка на нанасяне на подхранка.

Копмактна, с отлични характеристики и гарантирано качество на достъпна цена!

Като допълнение към този модел лодка за захранване ще получите дистанционно управление, литиево йонна батерия 10AH, зарядно устройство и ръководство на потребителите на Български език.

Проектирана за шаранджийски риболов, което ви дава повече време за важните неща.

Благодарение, на своята 2,4GHz безжична технология, лодката предотвратява нежелани смущения и посгина обхват от 500 метра.

В допълнение към двата отделно отварящи се капака за храна, топчета, царевица или пелети могат да се контролират две изходни точки и може да се активира една кука специално проектирана за разпъване на монтажа ви. Шаранджийския монтаж може да се потопи непосредствено над мястото за захранване. Всичко това се контролира от електромагнит и освобождаването става с едно натискане на копче на дистанционното управление на лодката. По този начин бързо и лесно ще може да нанасяте въдиците си. 

Лодката е в състояние да ви покаже състоянието на радиовръзката и зареждането на акумулатора чрез LED дисплей. Светодиодите са разположени от всички страни на лодката, което ще ви помогне лесно да маневрирате лодката при мрачно време. 

Характеристики на лодката за захранка:

- Два броя контейнера за поставяне на захранка / стръв с капацитет 3 килограма. Като двата шлюза могат да се отварят заедно или отделно за да изхвърлят храната. 

- Капацитет на контейнера: 3 килограма. 

- Скорост: 70м / мин.

- Обхват: 500 метра. 

- Опция за балансиране на моторите при несъответствие. 

- Всяко управление излъчва свой собствен светлинен сигнал на лодката. 

- Дисплей монтиран на лодката показващ заряда на батерията. 

- Опция за тип скорост: бърза скорост при ускорение и бавна при тих режим.

- Автоматичен режим: Когато се премине в автоматичен режим не е необходимо да управлявате лодката във всеки един момент. Може да коригирате посоката наляво или надясно с джойстика на дистанционното. Автопилота позволява да карате лодката, без да натискате джойстика, като се гарантира ход в изцяло права линия. Автопилота е с времетраеност 1 минута, след което се изключва автоматично. 

- Обхват на дистанционното управление 500 метра, 2,4G висококачествен сигнал.

- Сранични светлини за подпомагане на видимостта през нощта.

- Силна LED светлина за по-прецизно търсене на желаното място. 

Спецификации на лодката:

- Модел: Actor Plus.

- Радиус на завиване: +/- 1M.

- Скорост на навигация: 70м / мин.

- Освободете стръвта / куката след като достигнете целта, отворете яръчно.

- Клас 3/4 съпротивление на вълните.

- Предна, задна и странична лампа: Предна лампа 1 бяла LED светлина, която се използва за нощен риболов. Задна лампа 2-част червена LED лампа, което е индикация за отворен бункер или индикация за завъртане. Странична лампа 1 - зелена LED лампа, 1 - жълта LED лампа за проверка на лявата / дясната страна на бункера. 

- Упътване на Български език. 

Спецификации за мощността на лодката:

- Лодка батерия: 1x11.1V10000Mah батерия. Време за зареждане на батерията 10 часа с 1 0000mAh. 

- Батерия на дистанционното управление: 1 x 3.7V800Mah литиево йонна батерия с време на използване 4 часа и време за зареждане 1,4 часа.

Автоматично сдвуяване на лодката за захранване с дистанционното управление.

Размери на лодката: 555мм x 295мм x 219мм.

Гаранция: 1 Година. 

 

при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.

Разпродажба на "Лодки за захранка"

Други продукти на марка "Boatman"