Магазин за риболов

Лодка за захранване Boatman Actor Plus Basic 1010292

Артикулен номер : 1010292

Марка: Boatman

Категория: Лодки за захранка

тегло размер цена брой
3,800 килограма 555 x 295 x 219мм 999.00 лв.   889.00 лв. - +
купи с TBI кредит 889.00

Лодка за захранване Boatman Actor Plus Basic, която е компактна и многофункционална с добри характеристики на достъпна цена. 

Нов подобрен модел лодка на марка Boatman с отлични характеристики и параметри заслужаващи вниманието на всеки шаранджия. Лодката предоставя удобство на всеки рибар. Едно добро предложение на лодка за захранване, с която може да захраните на точното място с предпочитаната от вас стръв - протеинови топчета, пелети, микс семена за шарански риболов и други.  Двете витла така наречени силуви са защитени от защитна решетка, така че водораслите и други нежелани отпадаци да не могат да влязат и да повредят перките. 

В допълнение към лодката трябва да се отбележи, че се включва дистанционно управление, литиево йонна батерия 10AH, зарядно устройство, както и ръководство за потребителя на лодката !!!

Характеристики:

- Лодката разполага с два контейнера за поставяне на захранка - към допълнение от двата капака индивидуално отварящи се за храна могат да се контролират две изходни точки и може да се актирива една кука специално проектирана за шаранджийския ви монтаж. Тези куки могат да бъдат непосредствено до мястото на захранване, като те се контролизат чрез електромагнит, а освобождаването става с едно натискане на бутона на дистанционното. 

- Двата шлюза на контейнерите, които могат да се отварят заедно или по отделно. 

- Обхват на дистанционното управление: 500 метра, 2.4Ghz висококачествен сигнал - благодарение на своята безжична технология смущенията са вече забравени, а обхвата от 500 метра сигурен ибезпроблемен. 

- Силна Led светлина за тъмните часове от денонощието. Радио управляумата лодка мож да ви покаже състоянието на радиовръзката и зареждането на акумулатора в различни Led светлини. Лодката е допълнително снабдена със светодиоди от всички страни, което разбира се ще ви помогне да забележите маневрите на лодката във водата и най-вече през тъмните часове от деня. 

- Всяко управление излъчва свой соблтвен светлинен сигнал на лодката. 

- Опция за тип скорост: бъзра скорост при управление и бавна при тих режим. 

- Автоматичен режим AUTO FORWARD при преминаване в автоматичен режим не е необходимо да управлявате лодката непрекъснато. Може да коригирате посоката наляво или надясно с джойстика на дистанционното. Автопилота е с времетраеност 1МИН след което се изключва автоматично. 

- Максимална скорост: 70м/мин.

- Обхват 500 метра.

- Размери: 555мм x 295мм x 219мм: С капацитет на товара 3 килограма и два отделни бункера, в които може да поставите различни видове стръв и кука за разпъване на монтажа. 

- Цвят на лодката: Черен. 

ОСНОВНИ ПАРАМЕТРИ:

- Модел: Actor Plus

- Начин на работа: 2.4G Wirelles radio control.

- Размери на лодката: 555 x 295 x 219мм.

- Размери на кашона: 650 x 350 x 275мм.

- Тегло на лодката: 3.8 килограма.

- Материал на лодката: ABS Engginer material.

- Антена: Internal antena.

- Модел батерия: 11.1V10AH.

- Тегло на батерията: 0.388 килограма.

- Максимална работа на батерията на лодката с един заряд 2 часа и 50 минути.

- Максимална работа с един заряд на дистанционното управление 5/6 часа.

- Защита на батерията от презареждане, защита от късо съединение и защита от пренатоварване. 

- Време на зареждане на лодката: 9-10 часа с 9V 1A зарядно.

- Време за зареждане на дистанционно управление: 1.5-2.0 часа с USB кабел.

- Упътване на Български език.

- Гаранция 1 Година. при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.

Разпродажба на "Лодки за захранка"

Други продукти на марка "Boatman"