Магазин за риболов

Меки пелети за захранка или стръв FJUKA 2 в 1 FATBOYS 10мм 1011193

Артикулен номер : 1011193

Марка: FJUKA

Категория: Пелети за улов на шаран

тегло размер цена брой
195 грама 10мм/Кафяв 6.95 лв. - +
195 грама 10мм/Червен 6.95 лв. - +
195 грама 10мм/Жълт 6.95 лв. - +
195 грама 10мм/Бял 6.95 лв. - +
195 грама 10мм/Черен 6.95 лв. - +

Меки пелети за захранка или стръв FJUKA 2 в 1 FATBOYS с размер 10мм в пет различни цвята - кафяв, червен, жълт, бял и черен. Всеки от цветовете се продава в индивидуална опаковка. 

Този нов модел пелети може да ги използвате като стръв директно върху куката - закрепват се надеждно, без да падат или да се разграждат, а благодарение на уникалната нова технология на марка Fjuka можете да ги оформяте по всевъзможни начини, като червеи, царевица зърна или хляб. Рабира се може да се използват като стръв или за захранване. 

Пелетите са специално създадени за улов на големи риби. 

Предимството на модела е, че без да са пробити може да направите перфектна презентация на своя шаранджийски монтаж. 

Fjuka 2 in 1 Fatboys са обогатени пелети със специална съставка Sensate (комбинация от атрактанти) разработени от Дейвид Престън. Микро атрактантите се разпръскват и пренасят във водата изключително бързо и отдават 3000 пъти повече от вкуса и аромата на стандартните аналогични продукти на маслена основа. 

Подходящи за риболов във всякакви затворени водоеми или реки.

Защо пелетите се предлагат в толкова много цветове и кой цвят да изберем? Отговора на този въпрос е много индивидуален и зависи от сезона, водоема и какво точно искате да ловите. Всеки вид риба има собствен капризен вкус, както и всеки водоем или река имат своите специфики. Ето защо Fjuka 2 в 1 Fatboys се предлагат в пет различни цвята, за да възбудят апетита и на най-капризните риби и да оправдаят очакванията на всеки рибар. Тайната на много рибари е комбинацията от цветове, които може да направите, благодарение на меката си и лесна за оформяне структура. 

Този модел меки пелети са тествани, одобрени и препоръчани от опитни рибари практикуващи риболов из цяла Европа. Стръв за почти всеки вид риба в България. Опита показва, че шаран, пъстърва и амур са едни от големите риби хванати до момента с пелетите. 

Всеки от пакетите съдържа повече от 250 БРОЯ пелети, които ще останат меки и ще запазят своя вкус и аромат за повече от 12 месеца. Единственото условие за това е да бъдат съхранявани в затворен плик. 

!!! Пелетите са готови за употреба, без никакво предварително накисване може да ги оформите върху монтажа или куката си !!!

Вид: Потъващи. 

Брой в опаковка - над 250 броя. 

Произведени в UK. при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 100.00 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
5% отстъпка и 5% отстъпка.
при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
8% отстъпка и 8% отстъпка.
при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес
10% отстъпка и 10% отстъпка.