Магазин за риболов

Раници, сакове и чанти

Раници, сакове и чанти за рибари

Рибарски сакове, рибарски раници и рибарски чанти, в които може да съхранявате всичко необходимо за риболовния си излет. Съществуват много видове рибарски чанти - чанта за олова ➤ чатна за спининг ➤ чанта за шпули ➤ чанти за кръста ➤ чанта за захранване с протеинови топчета ➤  чанта за съхранение на Buzz Bar ➤ чанта за рибарска кофа ➤ чанта с кутии за рибарски принадлежности или изкуствени примамки ➤ водоустойчиви чанти ➤ специални ненесери за дребни аксесоари за монтажи или съхранение на олова и много други модели за всеки вкус. Саковете и раниците могат да се използват, както за риболов, така и за планински разходки или туризъм. 

Поради голямото разнообразие, което предлагаме като сакове и чанти, ще Ви насочим към едни от най-масово търсените и продавани при нас:

Рибарски раници: Много рибари предпочитат раниците за риболов поради факта че преноса е по-удобен, а ръцете свободни за пренос на още риболовни принадлежности. Моделите, които може да разгледате при нас са различни, като голямото пространство и множеството джобове са от голямо значение при избора на раница. Раницата може да отговаря на различни изисквания, като например специално да бъде предназначена за пренос на изкуствени примамки т.е. в раницата да има специално отделение с кутии за примамки. Шаранджийските раници също са специфични заради страничните държачи за въдици или джобове с различни размери за сигнализатори и други шаранджийски принадлежности. Поради това, че раниците са различни по големина и форма те не само се използват от рибари, но и от хора практикуващи лов или туризъм сред природата.

Шаранджийски сакове и чанти: В зависимост от количеството принадлежности шаранджийския сак може да има различна големина. Те са здрави, допълнително подсилени и проектирани с удобни презрамки за пренос. Основното отделение на сака трябва да е голямо за да побере количеството захранка, топчета или сигнализаторите на куп. 

Спининг чанта за рамо или кръста: Малките по размери спининг чанти най-често са предназначени за носене на кръста. Те разполагат с различни по големина джобове и най-вече гнезда за закачване на инструменти. По-големите размери чанти могат да се използват за различни стилове риболов, но има специално проектирани чанти с кутии за спинингов риболов. Те ви дават възможност за правилно разпределение на всяка една от изкуствените примамки, без да губите време в търсене. Когато искате да сте подготвен с различни изкуствени примамки, задължително трябва да разполагате с голяма чанта с кутии за съхранението им. 

Чанта за стръв: Материята и пълната водоустойчивост са една от малкото тайни за чантите проектирани специално за съхранение на захранка, протеинови топчета или пелети. Ако обаче сте запален шаранджия със сигурност ще трябва да си закупите чанта за кръста, която предлага бързо и лесно захранване с топчета и специално отделение за голяма шаранджийска прашка. 

Чанта за рибарски принадлежности: Тук вече избора е огромен. Разполагаме от големи водоустойчиви чанти за риболовни принадлежности до малки за съхранение на олово, както и до средни и големи чанти с прозрачен капак за съхранение на различни по размер и форма аксесоари. Винаги малките чанти и несесери определят каква големина сак или чанта ще си изберете.

Избора и важната преценка за раница, сак или чанта са много важни за да имате всичко необходимо по време на риболов. Ето защо риболовен магазин www.fishingtime.bg разполага с много видове и марки раници, сакове и чанти с високо качество и широк диапазон от цени. 

Производители риболовни стоки:

"Раници, сакове и чанти"