Магазин за риболов

Шаранджийски стойки

Шаранджийски стойки за въдици 

Шаранските стойки са много важни за любителите на шаранджийския риболов и предлагат много по-голямо удобство по време на дълги риболовни излети. Съществуват много модели стойки с различна изработка и различни допълнителни функции. Най-важното условие при покупката на шаранджийска стойка е клиента да бъде наясно с колко шаранджийски въдици иска да лови. В нашия онлайн магазин за риболовни принадлежности продаваме шаранджийски стойки с двойни бъз барове, с тройни бъз барове и с бъз барове предназначени за четири броя дънни пръчки. Всички стойки разполагат с телескопични крака за неравни терени. Някой от моделите имат допълнтелни характеристики за регулиране на дължината или ъгъла на стойката. Също така има функционални стойки разполагащи с трипод по средата, който може да се махне при нужда. Всеки модел има своета функционалност на позициониране, но всичко това зависи от предпочитанията на шаранджията практикуващ този уникален спорт. 

Видове стойки за въдици

Шаранджийска стойка за две въдици - стойка с двоен бъз бар

Шаранджийска стойка за три въдици - стойка с троен бъз бар

Шаранджийска стойка за четири въдици - стойка с бъз бар с четири позиции за шаранджийски въдици. 

Важни характеристики за моделите шаранджийски стойки: 

Първа и най-важна характеристика за една стойка е изработката и вложените материали в нея. Шаранджийската стойка трябва да бъде изработена от здрав алуминиев материал с максимална издръжливост на натоварване и лекота. Транспортните размери трябва да са малки, но при разпъване трябва да притежава нужната големина. Регулирането на краката, регулирането на височината и дължината са необходимост на всеки шаранджия. Теглого е също водещо при избора на стойка, както и различните механизми правещи риболова истинско удоволствие. 

В тази категория може да откриете, не само шаранджийски стойки, но и трипод за въдици, бъз барове, нивелир за стойки, бързи връзки за стойки и трипод за притегляне на риба. 

Производители риболовни стоки:

"Шаранджийски стойки"