Магазин за риболов

Шаранджийски въдици

Шаранджийските въдици могат да бъдат телескопични или на няколко части. Те са предназначени за дънен риболов при улов на шаранови риби

Избора на шаранджийска пръчка е от огромно значение при постигането на добри резултати в съвременния риболовен свят. При нас може да разгледате различните модели шарански въдици с марка Fox ➤ марка Genlog ➤ марка Delphin ➤ марка Faith ➤ марка Shimano ➤ марка Filstar ➤ марка Spomb ➤ марка Lazer ➤ марка Germina ➤ марка Trakker. Въдиците за дъно могат да бъдат телескопични, друколенни или триколенни. Също така те се различават по дължина и акция, която се определя чрез либри. Съвременните шаранджийски въдици са изработени от качествен карбон и притежават бланки със специални влакна, които допълнително дават здравина, чувствителност и перфектна кастинг дистанция по време на риболов. Притежават олекотени водачи и удобни макародържачи правещи улова на шаран още по-атрактивен и вълнуващ. 

Всеки опитен рибар знае, че изборът на подходяща въдица е от съществено значение за успеха на улова. Затова в онлайн магазина fishingtime.bg сме подбрали богата селекция от въдици за шаран, специално за любителите на този вид риболов. Сред нашите предложения ще откриете, както телескопични въдици за шаран, така и шарански въдици на части на едни от популярните и предпочитани марки. Изберете подходящите въдици за дъно на атрактивни цени! Поръчайте онлайн лесно и бързо от www.fishingtime.bg !

Производители риболовни стоки:

"Шаранджийски въдици"

Шаранджийски въдици

Шаранджийските въдици могат да бъдат телескопични или на няколко части (най-често две или три части), като ние от риболовен магазин Fishingtime.bg ви предлагаме изключително богата гама в широк ценови диапазон на ТОП МАРКИ. Те са предназначени за дънен риболов при улов на шаранови риби. В категория Шаранджийски въдици ние от риболовен магазин Fishingtime ви предлагаме пълна гама висококачествени въдици и риболовни принадлежности. Изберете 10-те най-добри шаранджийски въдици от нашия онлайн магазин !

Колко е важен избора на шаранджийски въдици за упешния улов

Избора на шаранджийска въдица е от огромно значение за постигането на оптимални резултати в съвременния риболовен свят. При нас можете да намерите различните модели шаранджийски въдици на топ марки като Fox, Genlog, Delphin, Faith, Shimano, Filstar, Spomb, Lazer, Germina,  Trakker и Gardner. Въдиците за дъно могат да бъдат както телескопични, така и двуколенни или триколенни. Също така те се различават по дължина и акция, която се определя чрез либри. Съвременните шаранджийски въдици са изработени от качествен карбон и притежават бланки със специални влакна, които допълнително дават здравина, чувствителност и перфектна кастинг дистанция по време на риболов. Притежават олекотени водачи и удобни държачи за шарански макари правещи улова на шаран още по-атрактивен и вълнуващ.

 

Всеки опитен рибар знае, че изборът на подходяща въдица е от съществено значение за успеха на улова. Затова ние от онлайн риболовен магазин fishingtime.bg сме подбрали за вас богата селекция от шаранджийски въдици, специално за любителите на този вид риболов. Сред нашите предложения ще откриете, както телескопични въдици за шаран, така и шаранджийски въдици на части на едни от най-популярните и предпочитани марки на пазара. Изберете подходящите въдици за дъно на атрактивни цени! Поръчайте онлайн бързо, лесно и удобно от fishingtime.bg !

 

Съвети за правилен избор на въдица за шаран

За да пристъпите към закупуването на определен модел шаранджийски въдици, е добре преди това да сте проучили различните варианти, за да останете доволни от избора си. Правилният избор на въдици за шаран винаги е свързан с качеството и удобството, а не само с цената. Именно за това ние от риболовен магазин Fishingtime.bg сме подбрали за вас разнообразие, което е показател за добър избор.

  • Здравина

Когато избирате шаранджийски пръти, трябва да знаете, че те трябва да бъдат значително по-здрави и да притежават големи и сигурни водачи. Шараните са големи и едри риби, които в разгара на риболовния сезон могат да бъдат и много повече от 10 килограма. Всеки рибар би се радвал на такава риба за трофей, но трябва да имате нужните риболовни принадлежности, за да се случи безпроблемния улов. Здравината, лекотата и гъвкавостта винаги са приоритет при избора на една дънна въдица. Именно затова ние от риболовен магазин Fishingtime.bg сме селектирали за вас най-добрите шаранджийски въдици и принадлежности на най-изгодни цени.

  • Замятане

Истински оптималната въдица за шаран трябва да може да ви осигури безпроблемно далечно замятане до над 100 м. Хубаво е внимателно да си подберете колко да са големи водачите, както и диаметъра им да е оптимално голям, за да нямата триене спрямо влакното, а и по този начин ще сведете до минимум усукването и заплитането на влакното. Добрите въдици притежават добри параметри при замятане и постигат отлична точност на желаното място за риболов и съответно хранителното петно, което сте направили.

  • Дръжка

Дръжката на въдицата също не е за пренебрегване, тъй като ще ви осигури удобство, сигурност и комфорт, а наистина добрите шаранджийски въдици могат да издържат при огъване до 90 градуса.

  • Дължина

За да откриете точната въдица за шаран, е нужно да сте наясно как най-точно да определите дължината й, която е право пропорционална на желаната дължина на замятане.

  • Макара

Любителите на риболова с по-малко опит често не обръщат внимание на дребните детайли относно риболовните принадлежности, а те са много важни. Това важи както за избора на шаранска макара, така и за по-дребните принадлежности като – шаранджийски куки, шаранджийско влакно, шаранджийски олова, различните шаранджийски монтажи и т.н.

Шаранджийско оборудване от Fishingtime.bg

Като най-важно и основно риболовно оборудване при улов на шаран е избора на пръчката. Добрите шаранджийски въдици ще са вашия подходящ инструмент за всяка ситуация.

Обърнете внимание и на това къде възнамерявате да ловите шарани като, ако това ще се случва при големи язовири или езера, то пръта за шаранджийска въдица трябва да е проектиран за далечно замятане. В действителност акцията на пръта влия на дължината на хвърляне като при по-бърза акция можете да хвърляте стръвта по-далече. Акцията може да бъде представена чрез фута или либри. Гъвкавостта на въдицата също е от голямо значение при достигане на големи кастинг дистанции. Качествените шаранджийски въдици от топ марките на пазара са с оптимално бърза акция и ви осигуряват моментално стабилизиране, прехвърляйки инерцията при замятане върху пръта. При по-бърза акция също така е по-мигновено изправянето и имате инерция, която се предава на пръчката.

Дължината на някои шаранджийски въдици е сравнима с тези за спининговите, поради което се явява израза шарански спининги. Стандартния модел има разлика във формата на ръкохватката като при шаранджийския са две – по дължината на държача – една в началото, а другата под държача на макарата.

Ние от риболовен магазин www.fishingtime.bg сме подбрали за вас пълна гама от най-добрите шаранджийски въдици на топ брандовете в бранша като Genlog, Delphin, Faith, Shimano и други, с гаранция за успешен улов. Съвременните марки предлагат богато разнообразие на шаранджийски въдици и шаранджийски макари за конкретно специфичния стил риболов наречен шаранджийски.

Ние вярваме, че всеки рибар има собствен стил и усещане за роболов и има нужда от специфични за неговите нужди риболовни принадлежности. Затова ви предоставяме широка гама шаранджийски въдици и принадлежности на най-изгодни цени!

Приятно пазаруване и наслука!