Магазин за риболов

Шаранджийски въдици

Шаранджийските въдици могат да бъдат телескопични или на няколко части. Те са предназначени за дънен риболов при улов на шаранови риби

Избора на шаранджийска пръчка е от огромно значение при постигането на добри резултати в съвременния риболовен свят. При нас може да разгледате различните модели шарански въдици с марка Fox ➤ марка Genlog ➤ марка Delphin ➤ марка Faith ➤ марка Shimano ➤ марка Filstar ➤ марка Spomb ➤ марка Lazer ➤ марка Germina ➤ марка Trakker. Въдиците за дъно могат да бъдат телескопични, друколенни или триколенни. Също така те се различават по дължина и акция, която се определя чрез либри. Съвременните шаранджийски въдици са изработени от качествен карбон и притежават бланки със специални влакна, които допълнително дават здравина, чувствителност и перфектна кастинг дистанция по време на риболов. Притежават олекотени водачи и удобни макародържачи правещи улова на шаран още по-атрактивен и вълнуващ. 

Всеки опитен рибар знае, че изборът на подходяща въдица е от съществено значение за успеха на улова. Затова в онлайн магазина fishingtime.bg сме подбрали богата селекция от въдици за шаран, специално за любителите на този вид риболов. Сред нашите предложения ще откриете, както телескопични въдици за шаран, така и шарански въдици на части на едни от популярните и предпочитани марки. Изберете подходящите въдици за дъно на атрактивни цени! Поръчайте онлайн лесно и бързо от www.fishingtime.bg !

Производители риболовни стоки:

"Шаранджийски въдици"