Магазин за риболов


Общи Условия:


Уважаеми клиенти, внимателно прочетете условията за ползване преди да използвате онлайн магазин www.fishingtime.bg. Ползвайки онлайн магазина означава‚ че се съгласявате и приемате настоящите условия за ползване описани подробно по-надолу.

Фирма Фишинг Тайм 2010 ООД е регистрирана по ЗДДС.

Лица под 18-годиша възраст могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник. Цените на стоката важат само след направена поръчка през онлайн магазин www.fishingtime.bg . Цените са в български лева с включено ДДС!

Фишинг Тайм 2010 ООД като създател и собственик на интернет магазина www.fishingtime.bg ‚ Ви дава право да разглеждате всички артикули публикувани в този уеб сайт само за лична употреба с нетърговска цел. Не се разрешава артикулите да се променят‚ нито да бъдат копирани‚ публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел.


Регистрация на клиент

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез онлайн магазин www.fishingtime.bg трябва да попълни данни и да потвърди верността им в регистрационна форма‚ като по този начин създава свой клиентски профил с които се индентифицира в онлайн магазин fishingtime.bg. Интернет магазина предлага два варианта за пазаруване: като регистриран потребител (с клиентски профил) или като гост (без предварителна регистрация). И при двата варианта на пазаруване клиента е длъжен да попълни точно и ясно личните си данни‚ с цел точно и коректно изчисляване сумата на доставка‚ попълване на документи‚ товарителница‚ осъществяване на плащане и други.

  

Съгласие: С поставянето на отметка в поле съгласен съм с условията на www.fishingtime.bg ‚ клиента извършва електронно изявление‚ с което декларира че е запознат с настоящите условия за ползване и ги приема.


Процедури за пазаруване: Когато направите поръчка за закупуване на продукти от онлайн магазина‚ получавате автоматично e-mail‚ съдържащ детайли за съответната поръчка. Поръчката се  оформя и подлежи на разглеждане. Направената поръчката се счита за приета от момента‚ в който служител на Фишинг тайм се свърже с вас от посочения телефон за връзка или e-mail‚ за да получи вашето потвърждение за валидността й. При оформяне на поръчка от клиента се изисква:

1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон за връзка.

2. Точно описание на артикулите ( цвят‚ грамаж‚ размер‚ модел‚ бройка‚)

3. В полето допълнителни изисквания‚ да се посочи ако клиента има такива.

4. За да се активира изпълнението на поръчката се натиска бутона: Добави към поръчката.

В случай че дадете неточни данни или при невъзможност да се свържем с вас за потвърждение на поръчката‚ тя ще се счита за НЕВАЛИДНА и няма дя бъде изпратена. Ако продукта от вашата заявка е изчерпан или не е в наличност‚ но все още фигурира в нашия сайт‚ ние ще се свържем с вас.

5. Клиента получава имейл за получената поръчка‚ като то ще съдържа окончателните детайли на праткта.

Доставка и начин на плащане:

Дължимата от клиента сума се калкулира автоматично‚ като стойността й се изчислява съгласно приложените отстъпки в магазин fishingtime.bg.

Доставката на стока на територията на Република България се извършва от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС, съгласно техните условия и тарифи съобразени с условията на ползване на онлайн магазин www.fishingtime.bg . Поръчаната стока се доставя от куриерската фирма на посочения от клиента адрес до врата или до поискване от офис в съответствие с актуалните тарифи за доставка.

Плащането на поръчаната стока се извършва с наложен платеж.

Безплатна доставка се изпраща само до офис на куриерската фирма. При адресиране до врата отстъпката безплатна доставка НЕ важи.

Поръчки не се изпращат в почивни или празнични дни‚ освен ако куриерската фирма изрично не го е обявила като работен.

Всяка поръчка се изпраща с опция да прегледате и тествате стоката преди да подпишете‚ че приемате пратката и платите сумата за наложения платеж.

Клиента е длъжен да провери съдържанието на пратката и съответствието с поръчаната стока преди да подпише товарителницата и да изплати дължимата сума.

Срок на доставка от 2 до 5 работни дни.

Потребителя трябва да има предвид‚ че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение. В тази връзка‚ съществува вероятност поръчки изпратени след 15.30 часа да не бъдат изпратени на същия ден ( в рамките на работното време)‚ поради недостатъчно време за изпълнение.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката‚ клиентът ще бъде уведомен на посочения  от него телефен за контакти.

Безплатна доставка:

— при поръчка над 100 лева до 5 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 5% отстъпка.

— при поръчка над 200 лева до 10 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 8% отстъпка.

— при поръчка над 400 лева до 20 килограма: безплатна доставка до офис на Еконт Експрес и 10% отстъпка.

Системата автоматично изчислява отстъпката в зависимост от общата сума и вида на поръчаните артикули.

Безплатна доставка се прилага само за пратки‚ които са адресирани за получаване "ОТ ОФИС„ на Еконт Експрес на територията на Република България.

Посочените отстъпки не важат за стока която е в промоция‚ както и за следните раздели:

• Раздел лодки и двигатели.

• Макара Shimano Stella SW-B.

• Фенери MagLite.

• Марка Coleman.

• Марка Trakker.

• Марка Gardner.

• Марка Century.

• Марка Starbaits.

• Продукти на Американската фирма St.Croix.

• Артикули от раздел - Лодки и Двигатели.

Захранки в големи количества.

Фишинг Тайм 2010 ООД запазва правото си да променя настоящите условия‚ както и да прави по–големи отстъпки.


Рекламация и връщане на стока:

Клиента има право да върне стока закупена от онлайн магазин fishingtime.bg в 14 дневен срок от датата на получаване. Стоката която може да бъде върната трябва да бъде в оригинална опаковка‚ етикети и стикери‚ в добър търговски и технически вид. Пълен комплект оригинална съпътстваща документация – касов бон‚ фактура‚ гаранционна карта‚ копие от товарителницата за получаване. В случаи при който клиентът се е опитал да повреди дадената стока умишлено или да я ремонтира сам‚ тя няма да се приеме.

Разходите по връщането на стока закупена от онлайн магазин fishingtime.bg са за сметка на клиента.

Ние гарантираме‚ че продукта който изпращаме няма недостатъци намаляващи годността му за употреба.

При изпълнени всички изисквания КЛИЕНТЪТ има право да получи заплатената от него сума в 14 дневен срок от датата на получаване на пратката.

ET„Fishing Time″ си запазва правата да откаже замяна на стока, върната в лошо състояние. Стока, получена в замяна, не може да бъде заменена отново.

Гаранция и сигурност:

Фишинг Тайм 2010 ООД собственик на онлайн магазин www.fishingtime.bg , заявява че е регистриран администратор на лични данни‚ и те ще бъдат използвани само за обработка на клиентската поръчка. По никакъв начин няма да предоставяме вашите лични данни на трети лица. 

Публикувайки тази информация‚ ние гарантираме сигурна и коректна електронна търговия и

неприкосновеност на личните данни на клиентите си.

Фишинг Тайм 2010 ООД си запазва правото да изтрива и/или да редактира всичко в този сайт с цел яснота и коригиране на печатни грешки.


За всякакви допълнителни въпроси или възникнал проблем се свържете с нас.

Благодарим Ви‚ че избрахте да пазарувате в магазин fishingtime.bg!