Магазин за риболов

Въдици за риболов

В тази категория ще откриете различни видове въдици за различните стилове риболов - директни телескопи, щеки, фидер въдици, спининг въдици, шаранджийски въдици, болонези, мухарски въдици, въдици за тролинг, комплекти въдица + макара и резервни части. 

Когато ви предстои покупка на въдица, винаги трябва да сте подготвени със стила риболов които ще практикувате и добър онлайн магазин, в които ще получите богата информация за всеки един модел въдица. Ние от риболовен магазин Фишиг Тайм, се опитваме винаги да дадем най-добрата информация за даден модел въдица и да осигурим добро качество на достъпна цена за всеки. Независимо дали сте почитател на спортния риболов, или любителския - в нашия магазин ще откриете пръчки и въдици за риболов на добри цени. Достатъчно е да разгледате сайта ни или да посетите магазина ни за рибарски принадлежности в град Плевен, където ще ви помогнем да изберете най-добрия вариант според вашите предпочитания, на разумна цена.

Въдици за риболов

Производители риболовни стоки:

"Въдици за риболов"

Въдици за риболов

В старанието си да се подсигурим с пълно риболовно снаряжение, често трупаме излишни неща. Има обаче такива, без които не можем и сред тях са въдиците.

Кой стил риболов да изберем

Риболовната екипировка е различна и тя съответства на конкретния стил риболов. И най-опитните въдичари често се колебаят какво точно да изберат и кое е най-подходящо за тях. Трябва да се съобразите не само с рибата, която ще ловите, но и с водоема, на който сте, с атмосферните условия и с редица други подробности. Основните стилове в риболова са: на леко, на блесна, на дъно, на муха, на булдо и зимен. Ние от FishingTime знаем какво да ви предложим за перфектния риболовен излет и винаги сме готови да ви съдействаме в избора.

Видове въдици за риболов

Когато избирате въдица, съобразете дължината и акцията. Решете от какъв материал да бъде и дали ви пасва в ръката. Има различни видове въдици, пръчки или пръти, както най-често ги наричаме. Сред най-разпространените са:

  • Фидер въдици. За тях е характерна изключителната лекота и здравина, като покриват различен диапазон акция. Класическият представител на този вид разполага с три секции и три върха и е един добър вариант за речен риболов;
  • Спининг въдици. Те са подходящи за изкуствени примамки и се предлагат в различни дължини, според предпочитанията на всеки. С тях е лесно хвърлянето на големи разстояния, както от брега, така и от лодка. Можете да използвате всякакви воблери и силиконови примамки;
  • Шаранджийски въдици. Това са едни от най-известните въдици за дъно - здрави, масивни и с акция в либри. Независимо дали ще предпочитете качествени шаранджийски въдици или евтини шарански въдици ТУК е мястото за правилния избор. 
  • Въдици без водачи. Телескопите без водачи са еластични и достатъчно здрави, налични са в различни дължини, секции и акции. Техните цени са доста изгодни и това е една от причините да са толкова търсени;
  • Телескопи с водачи. Те са полезни в много ситуации. Мобилни, леки и с различни параметри, като тегло, акция и брой водачи. Оборудването им прави възможен уловът на малки, средни и големи риби;
  • Въдици мухарки. Имат различни дължини и части, като тяхната мощ се определя от класа им. Едноръчните мухарки се използват за улов на кефал и пъстърва, а двуръчните най-вече за сьомга.

В онлайн магазина на Фишинг тайм разполагаме с богат избор на различни видове въдици и подходяща екипировка, като стоките, които предлагаме са на утвърдени производители и на достъпни цени.