Магазин за риболов

Вързани куки за риболов

Вързани куки за риболов

Видове вързани куки за риболов:

Вързани куки с флуорокарбон: куки вързани със специално влакно наречено флуорокарбоново влакно. Точно от там идва името на модела. Винаги на пакета е отбелязано съответната марка влакно с което са вързани куките. По този начин може да направите правилния избор ако сте почитател на дадена марка. 

Вързани куки за риболов на плувка: при риболова на плувка много често се използва малка кука. По тази причина клиентите често предпочитат да си закупят готови вързани куки, които отговарят точно на заложените стандарти кука спрямо диаметър влакно. Връзването на малка кука е сериозно изпитание, особено при слабо зрение. 

Вързани куки на косъм: специфичното е че това са шаранджийски куки вързани с плетено влакно и притежаващи вирбел. Това е специален вид монтаж изработен за дънен риболов. 

Вързани куки за метод фидер: при този модел влакното може да бъде плетено или монофилно, като повода най-често е с дължина 10см. При нас може да откриете готови вързани куки с клин за стръв или ринг за пелета. В зависимост от стръвта ще определите и правилните вързани куки за метод фидер. 

Вързани куки за пружина: името издава, че модела е проектиран специално за дънен риболов при монтаж с пружина или хранилка. 

Вързаните куки могат да се използват за риболов на плувка, за мач риболов, фидер риболов или да си изберете готови вързани куки за шаран

Вързаните куки се предлагат с монофилно влакно, флуорокарбон или плетено влакно. Номера кука и диаметъра влакно при всички модели отговарят на стандартните изисквания. Един от най-новите модели готови куки за риболов се предлагат с клин или така нареченото винче, на което може да поставите топче или дъмбел. Другия модел готови вързани куки е с ринг за пелета. Благодарение на богатия избор от номера куки, винаги може да направите избор между отделните марки производители. 

Разнообразието е гарантирано при нас !

Производители риболовни стоки:

"Вързани куки за риболов"