Магазин за риболов

Захранки за риболов

Рибарски захранки

Захранки за риболов, готови миксове, кюспе и готова смес за фидер може да откриете в рибарски магазин Фишиг Тайм. Богат избор от захранки за шаран, амур, платика, червеноперка, мряна, толостолоб и други. 

Захранки Milo ➤ Захранки Genlog ➤ Захранки Germina ➤ Захранки Filstar ➤ Захранки Dynamite Baits ➤ Захранки Carp Zoom ➤ Захранки Van Den Eynde ➤ Захранки SonuBaits може да откриете в различни аромати и стилове риболов - шаранджийска захранка, фидер захранка и захранки за река. Една от най-предпочитаната захранка за шаран е с микро пелети на марка Genlog. Тя е с перфектна структура и стриктно подбрани частици, включително и микро пелети. 

Производители риболовни стоки:

"Захранки за риболов"

Захранки за риболов

Успешният риболов се дължи на много фактори, но без правилната захранка рибата трудно ще се закачи на куката.

Какво представляват захранките за риболов

Те са храни, на които рибите не могат да устоят и специално приготвени смеси, богати на протеини, атрактори и различни съставки от растителен произход. Съдържат различни по големина натрошени частици и са разнообразни на цвят. Предназначени са за употреба на различни водоеми и конкретни атмосферни условия. Не съдържат вредни вещества и оцветители и рибите са силно привлечени от техния вкус, цвят и мирис.

Видове захранки за риболов

Всеки риболовец знае, че освен оборудване, трябва да се снабди с достатъчно захранки и стръв, за да се радва на богат улов. В онлайн магазина на FishingTime ще откриете качествени и разнообразни продукти, разпределени на:

Задължително разгледайте и аксесоарите за захранване, като лопатки, трошачки и шприцове за топчета, преси, замби и много други.

Как да изберете подходящата захранка за риболов

Преди всичко трябва да знаете за какъв риболов ви трябва – на леко, на тежко и т.н. За всеки вид риба има специално разработена захранка. Изборът ви трябва да бъде съобразен и със сезона, като можете да купите тъмна, светла, плодова или друга захранка. И не на последно място, избирайте според водоема – затворени водни пространства, бавно течащи и спокойни води, бързеи, реки и т.н. Ако имате колебания кои продукти са подходящи за вас, ние от Фишинг тайм ще ви окажем пълно съдействие при избора.